Waarom overstappen?

Er zijn vier kernredenen waarom je wil verstappen naar Mijn TSO. Mijn TSO is beter, gemakkelijker, sneller en goedkoper.

  • Beter: Mijn TSO biedt u een professioneel systeem voor de Belastingdienst en de wet AVG,
  • Gemakkelijker: Kan u het werk van de coördinator of penningmeester nu overdragen aan een ander? Met Mijn TSO kan dat wel en op elk moment!
  • Sneller: Mijn TSO neemt wekelijks uren werk uit handen,
  • Goedkoper: Mijn TSO biedt beste prijsgarantie* op elk vergelijkbaar systeem.

Mijn TSO prijsgarantie

*Mijn TSO is het toonaangevend registratiesysteem voor overblijforganisaties van Nederland. Toch is dit systeem goedkoper dan vergelijkbare systemen. Mocht u toch een offerte overhandigen van een vergelijkbaar systeem, dan bieden we u niet alleen hetzelfde bedrag, maar doen we zelfs een goedkoper aanbod.   

Stap nu over

Binnen drie weken bent u over!! Stap over en bespaar! Geen overstapkosten, geen implementatiekosten, alleen een beter systeem voor minder geld. Stapt u nu over, dan ontvangt u ook een overstapkorting en gebruikt u het systeem tot aan september volledig gratis!

Bel nu 06 27455627, of vul het formulier op deze pagina in voor meer informatie.

 

 

 

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 274 556 27.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Top