Stap nu over

Waarom overstappen?

Het overblijfsysteem Mijn TSO is toonaangevend in Nederland. Regel al je overblijfzaken met behulp van dit volledige systeem. Ga voor kwaliteit, gebruikersgemak en efficiëntie en stap nu over. Meerdere scholen gingen u voor!

  • Kwaliteit: AVG-proof, verantwoording aan de Belastingdienst, financiële automatisering, overblijf app en echt nog veel meer, 
  • Gemak: Een kind kan de was doen. Iedereen kan met Mijn TSO werken. Kan je Facebooken? Dan is het systeem Mijn TSO een makkie,
  • Sneller: Het scheelt je zoveel uren per week, dat je jezelf afvraagt waarom je niet eerder bent overgestapt,
  • Goedkoper: Mijn TSO biedt beste prijsgarantie* op elk vergelijkbaar systeem. 

Mijn TSO prijsgarantie

*Mijn TSO is het meest volledige overblijfsysteem van Nederland. Werkt u al met een ander vergelijkbaar systeem? Wij doen u graag een goedkoper voorstel. Daarnaast ontvangt u de eerste twee maanden gratis. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel 06 274556427

Overstappen is een makkie

Binnen drie weken bent u over!! Geen overstapkosten, geen implementatiekosten, alleen een beter systeem voor minder geld. Bel nu 06 27455627, of vul het formulier op deze pagina in voor meer informatie.

 

 

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."