TSO op afstand

Ouders blijven voorlopig buiten de school en komen niet op het schoolplein. Automatiseer daarom nu uw overblijf-registratie. Met de app 'Mijn TSO' melden ouders hun kinderen aan/af via de telefoon. Ook de financiële afhandeling verloopt digitaal en automatisch. Bel 06 27455627 voor vrijblijvende informatie. ...

Op afstand en werk uit handen
Mijn TSO automatiseert: 

  • de aan/afmelding per dag,
  • financiën, (betalingen via iDeal, balans, overzichten en meer)
  • planning begeleiding,
  • communicatie tussen ouders en TSO. (mailprogramma inclusief)

Zo professionaliseert u de overblijforganisatie én blijven ouders op afstand! 
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.
Bel 06 27 4556 27 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."