Lente actie = tablet actie

Win een tablet!

Vraag een digitale demonstratie van het overblijfsysteem Mijn TSO aan en win een tablet! Zo simpel is het. Ontdek wat het registratiesysteem en de overblijf-app u kunnen bieden. Ervaar het gemak. Vraag vrijblijvend een digitale demo aan en win. Het werkt als volgt...

  • Stap 1: neem contact op en plan vrijblijvend een digitale demo in (na deze korte presentatie maakt u al kans op een tablet!)
  • Stap 2: na de demo heeft u een goed beeld van alle mogelijkheden die dit uitgebreide overblijfsysteem u biedt
  • Stap 3: mocht u met dit overblijfsysteem willen beginnen, dan ontvang u ook nog eens de eerste twee maanden gratis gebruik!

 U kunt meedoen als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  1. - U vertegenwoordigt een school
  2. - De school biedt overblijf/ tussenschoolse opvang

Deze actie is geldig in de maanden maart tot en met mei 2020. Winnaar wordt gekozen onder alle kandidaten die zich in deze periode hebben aangemeld voor een demo, ongeacht of de organisatie  na demonstratie gebruik van het systeem gaat maken of niet. De winnaar wordt in juni 2020 via het overblijfjournaal kenbaar gemaakt. Bij minimaal één deelnemer is er een prijsgarantie en wordt de tablet gegarandeerd verloot.

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."