Voorkom besmetting Corona

Voorkom besmetting van Corona

Ook bij de overblijf en buitenschoolse opvang kan gemakkelijke verspreiding van het Corona virus voorkomen worden. De GGD en het RIVM geven praktische aanwijzingen die opgevolgd dienen te worden...

Op een rij:

- Handen wassen: was regelmatig en op goede wijze je handen. Doe dit na het buitenspelen, na toiletgang en voor het eten.

- Hoest in elleboog: hoest in elleboog in plaats van in de hand.  

- Minimaliseer handen schudden: geef elkaar niet onnodig de hand. Dit doen veel organisaties bij het ontvangen van de kinderen Verzin een alternatief.

- Papieren handdoekjes: gebruik papieren handdoekjes in plaats van de stoffen handdoek.

- Communicatie: leer deze hygiëne aan, bespreek het en vraag ook of er in de thuissituatie aandacht aan gegeven kan worden.

  

De aanwijzingen voorkomen geen Corona, maar voorkomen wel een gemakkelijke verspreiding van het virus. 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."