Overblijf app

Met de Overblijf-app van Mijn TSO, melden ouders snel en eenvoudig hun kinderen aan/af. Deze handige app heeft verschillende functies...

Voor de ouders

We hebben ervoor gekozen om de functies van de app terug te brengen naar de twee kerntaken:

  1. eenvoudig en snel het kind aan- en afmelden
  2. berichten sturen naar de overblijfcoördinator

Hierdoor is er een grote waardering voor de overzichtelijkheid en het gebruikersgemak van de app. Natuurlijk kunnen ouders via het ouderportal van Mijn TSO gebruik maken van de vele andere functies. Wel wijst de praktijk uit dat ouders vooral bovengenoemde twee functies het meest gebruiken.

Verschillende rechten

Met het overblijfsysteem Mijn TSO  kan een gebruiker verschillende 'rechten' toegekend krijgen. Deze rechten kan de overblijfcoördinator zelf toekennen aan de gebruiker. Afhankelijk van de rechten die de gebruiker heeft, kunnen er meer functies via de telefoon worden uitgevoerd.

Totaalpakket

Het systeem Mijn TSO is zeer compleet. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. We helpen u graag en vrijblijvend. Bel ons op het nummer 06 27455627 of mail ons (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."