AVG informatie voor de overblijf

De wet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) is vanaf 28 mei van kracht. Deze wet is ook van toepassing voor overblijforganisaties. Deze wet verplicht u actie te ondernemen op de domeinen:

  1. analyses werkwijze en procedures
  2. actieve maatregelingen ter bescherming van de persoonsgegevens
  3. informeren van personeel
  4. informeren van afnemers 

Mijn TSO kan u op de volgende wijze ondersteunen:

  1. AVG scan: een scan op al uw internetprofielen. Dit levert u een gerichte actielijst op en u bent aantoonbaar pro-actief bezig
  2. Mijn TSO registratiesysteem: alle procedures en werkwijze in een klap geformaliseerd, veilig en professioneel
  3. TSO cursus: was u van plan een tso cursus in te plannen? In ons aanbod is de AVG volledig geïntegreerd. Hiermee heeft u uw personeel geïnformeerd.
  4. TSO overnemen: toch uw tso organisatie uit handen geven. Dit kan met behoud van lage kosten voor de ouders

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Vul het formulier hiernaast in, mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 27455627 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."