Veilig met privacy, tip window + L

Het gebeurt regelmatig: u werkt achter de computer maar moet even weg. Wat doet u dan? Sluit u de computer af? Doet u het scherm uit? Of doet u net als iedereen.... gewoon niets? Dat kan en moet anders. Hier een hele eenvoudige tip... 

Gebruik bij het weggaan de combinatie 'Window' en de letter 'L'.

Wanneer u de twee toetsen 'Window' en 'L' tegelijk indrukt, sluit u het scherm van uw computer. Zo heeft u de computer afgeschermd, zonder dat u alle programma's af moet sluiten. Wanneer u daarna terugkomt, vult u alleen uw wachtwoord in en u kunt weer verder. Nu laat u nooit meer uw computer onbeheerd achter en zijn alle data en privacygegevens beschermd.

Tips voor de overblijfcoördinator

We adviseren alle overblijfcoördinatoren deze functie op te nemen in de werkwijze. Leg deze functie uit aan alle begeleiders en zie erop toe dat het wordt gebruikt. Zo beschermt u actief de persoonsgegevens van uw kinderen en ouders.  

Meer weten?

Wilt u meer tips of begeleiding in de overstap naar AVG? Neem gerust contact met ons op. Contact is volledig vrijblijvend en verplicht u tot niets.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."