AVG scan op uw site

De digitale check

Is uw website AVG veilig? En de andere media kanalen die u gebruikt? De ict -ers van Edus Socius kunnen een AVG scan voor u uitvoeren. De scan geeft u inzicht in de mogelijke AVG risico's die uw site loopt. 

De scan kijkt vanuit verschillende domeinen en geeft u een gedegen overzicht van mogelijke risico's. Hieruit ontstaat een gerichte actielijst, die u zelf kunt inplannen. Naast een actielijst, kunt u ook aantonen dat u preventief handelt en zorgvuldig met de persoonsgegevens omgaat die u verzamelt.

Bel ons voor meer informatie op het nummer 0627455627,

of klik OP DEZE LINK voor meer informatie.

 

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."