Wet en regelgeving

Een overblijforganisatie heeft te maken met verschillende domeinen. Denk aan personeelsbeleid, financieel beleid, pedagogische huisstijl en verschillende communicatievormen. Al deze zaken moeten vallen binnen de gestelde wet en regelgeving...

Soms verandert de wet en regelgeving. Dit kan directe gevolgen hebben op uw overblijforganisatie. Heeft u vragen over de wet en regelgeving, over wilt u alleen even een gedachte checken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met al uw vragen.

u kunt ons bereiken via het nummer 06 27455627.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."