Kwaliteitskaart voor TSO

Meet de kwaliteit van uw overblijf

Doe nu een zelfevaluatie en krijg snel inzicht in de sterke punten van uw overblijf. Klik HIER en krijg binnen 5 minuten advies op maat.

Wat wordt gemeten?

De overblijf kent vele onderdelen: organisatiestructuur, kwaliteit van begeleiding, planning, financiële administratie en communicatie. Al deze deelgebieden komen voorbij. In slechts een paar vragen per domein wordt helder of uw overblijforganisatie goed functioneert. 

Advies op maat

Tijdens het invullen van deze kwaliteitskaart ontvangt u advies op maat. Dit advies ontvangt u ook achteraf in uw mailbox. Zo heeft u binnen een paar minuten helder welke onderdelen nog aandacht nodig hebben. 

TIjdsduur

ca. 5 minuten

GA NU AAN DE SLAG

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."