TSO cursus

Boek voor de herfstvakantie een TSO cursus en ontvang 15% korting*. De cursusleiders van Mijn TSO Educatief, zijn professioneel, goed opgeleid en hebben een ruime ervaring in het primair onderwijs. Elke cursus kan daarom op maat worden aangeboden.

Overblijfbegeleiders zijn verplicht hun vaardigheden te onderhouden. Per jaar behoort minimaal 50% van elk overblijfteam een cursus te volgen. Mijn TSO Educatief heeft een ruime verscheidenheid standaard cursussen voor begeleiders en coördinatoren. Maar het is natuurlijk ook mogelijk een cursus samen te stellen. Zo sluit het aanbod naadloos aan op de behoefte.

Kijk op cursus-aanbod voor ons aanbod en de mogelijkheden. Bent u geïnteresseerd neem dan contact met ons op en bel 0627455627. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."