Begin schooljaar korting

Gebruik Mijn TSO gratis en vrijblijvend tot 2018

Probeer nu het landelijk en toonaangevend administratiesysteem Mijn TSO gratis uit! Inclusief het volledige gebruik van de helpdesk en overige service die we u bieden. Ervaar het gemak en professionaliseer vandaag nog de overblijforganisatie.

Gebruik Mijn TSO tot januari 2018 gratis en vrijblijvend. Zo krijgt u een gedegen inzicht in alle mogelijkheden die dit systeem biedt. Vele scholen gingen u al voor, wat het systeem Mijn TSO landelijk en toonaangevend heeft gemaakt in Nederland.

Kosten

Het systeem Mijn TSO is zeer goed betaalbaar en geeft een goedkoopste deal garantie. Van alle systemen die ongeveer onze kwaliteit en de mogelijkheden bieden zijn wij veruit het meest voordelige bedrijf. Mocht u toch een offerte neerleggen met een goedkoper aanbod, evenaren we het aanbod en geven we bovenop onze aanbiedingen twee extra maanden gratis gebruik.

Gebruikersgemak

We gaan er vanuit dat onze gebruikers weinig ervaring hebben met computers. Het systeem spreekt daarom ook voor zich en is voor iedereen gebruiksvriendelijk.Dit zien we terug in onze trouwe klanten. Vanaf onze eerste klant is er in alle jaren van ons bestaan geen een school gestopt met het gebruik van Mijn TSO. Het gebruikersgemak wordt met 5 sterren beoordeeld en ligt dus zeer hoog. Onze helpdesk biedt daarbij ondersteuning via telefoon, whatsapp en mail.

Aan de slag

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel 06 27455627 en vraag ons naar meer informatie. We helpen u graag,

Team Mijn TSO

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."