De scholen zijn weer begonnen

en veel zijn er gestart met Mijn TSO

Bij al deze scholen, uit 8 verschillende provincies, gaat vanaf dit schoojaar de overblijfadministratie professioneel en een stuk eenvoudiger. Deze scholen zijn begonnen met het administratiesysteem voor de overblijf; Mijn TSO. 

Dit systeem helpt deze scholen bij de administratie, zoals het verwerken van de aan- en afmeldingen, de gehele financiële administratie en de communicatie tussen overblijf en ouders. Het systeem is zeer gemakkelijk te bedienen. Een kind kan de was doen. Wel zorgt dit online administratiesysteem voor overzicht, werkvermindering en professionaliteit. Het neemt werk uit handen en automatiseert alle processen.

Zo zijn ouders in staat hun kinderen flexibel aan en af te melden voor de lunch op school. Terwijl de overblijfcoördinator een zeer duidelijk inzicht heeft van hoeveel en welke kinderen er komen. Mijn TSO automatiseert daarnaast ook de financiële afhandeling. Ouders ontvangen via de mail een overzichtelijke factuur met daarbij een iDeal link voor de betaling. Makkelijker kan het niet.

Wat u moet weten

Wilt u dit systeem inzien, of uitproberen? Dat kan. Ontdek de vele mogelijkheden die dit systeem nog meer bied. De startende scholen van dit jaar geven stuk voor stuk aan dat ze deze stap al veel eerder hadden moeten maken.

Voor meer info: Mijn TSO gratis uitproberen

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."