Overblijfsysteem voor tso gratis uitproberen

De administratie voor de overblijf kan makkelijker en professioneler. Mijn TSO neemt werk uit handen bij het aan -en afmelden voor de overblijf, de financiële administratie en de planning van vrijwilligers. Probeer Mijn TSO nu gratis uit in drie stappen...

1. Neem contact op met Mijn TSO, of bel ons direct via 06 27455627 en vraag een gratis proefperiode aan. 

2. Wij richten Mijn TSO voor uw basisschool/ overblijforganisatie op maat in.

3. U kan tot en met de zomervakantie samen met ouders van uw school vrijblijvend het volledige administratiesysteem gratis uitproberen.

 

 

Ontdek vrijblijvend de gemakken van dit online administratie- en registratiesyteem

 

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."