Administratie van de overblijf kan minder

De administratie van TSO / overblijf vraagt veel tijd. Het begint met bijhouden van aan- en afmeldingen. Dit wordt meestal gedaan met behulp van lijsten aan de klassendeur. En dan de betaling; vaak met strippenkaarten die worden verkocht. Vergeet ook niet de financiele verantwoording. Kent u dit? Wees gerust, het kan veel makkelijker...

Veel administratie kan geautomatiseerd worden. Geen strippenkaarten, geen losgeld, geen deurenlijsten meer. Maak gebruik van Mijn TSO, het toonaangevend administratiesysteem voor de overblijf en tso op de basisschool. Ons landelijk administratiesysteem ondersteunt vele scholen in Nederland en maakt de organisatie van de overblijf weer overzichtelijk. Overzichtelijke en uit te voeren voor elke vrijwilliger.

Kijk hier voor contact, meer informatie of om Mijn TSO gratis uit te proberen.

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."