Overblijf uitbesteden

Het organiseren van de overblijf door school zelf vraagt veel tijd en energie. Naast de organisatie en de administratieve- en financiële afhandeling zijn er vaak ook nog andere obstakels. Er zijn te weinig overblijfouders,, de vrijwilligersvergoedingen is te hoog en de overblijf vergt teveel aandacht van de schooldirectie. Herkent u dit...

Daarom wordt een goede partner voor de organisatie van de overblijf voor basisscholen steeds belangrijker. Vindt u het als schooldirectie of basisschoolbestuur, moeilijk om een professionele invulling te geven aan de overblijf ? Neem dan contact en vraag naar mogelijkheden die deze hindernissen uit handen kunnen nemen. Mijn TSO heeft meerdere mogelijkheden voor het ondersteunen van de TSO / overblijforganisatie. Van geautomatiseerde administratie tot volledige uitbesteding van de overblijf. 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."