Lekker lezen

Wel eens gedacht aan een stilleeshoekje? Lekker lezen kan namelijk ook tussen de middag tijdens de overblijf. Veel kinderen vinden het juist ontspannend om even lekker weg te dwalen in hun eigen fantasie. Het faciliteren van leesbehoefte is daarom geen overbodige luxe. Daarnaast draagt het op speelse wijze bij aan de leerbevordering van het kind. 

Naast het organiseren van een leeshoek draagt een zwerfkast ook bij aan de leesbevordering...

 Een zwerfkast is een kast met boeken die rond mogen zwerven. Met een stempel van de school op de voorkant, kan het kind dit boek bijvoorbeeld lekker meenemen naar huis. En nee, geen probleem als het boek nooit meer terugkomt. Dan zwerft het boek lekker rond. De ervaring leert dat de meeste boeken terugkomen, zonder dat er enige vorm van administratie wordt bijgehouden. En dat vinden wij natuurlijk weer prachtig, want Mijn TSO is natuurlijk voorstander van een minimale administratielast. ;) 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."