U kunt het overblijfsysteem van Mijn TSO vrijblijvend uitproberen. Door zelf met dit systeem te werken, ervaart u al snel de mogelijkheden ervan. Het werkt als volgt: 

  1. neem met ons contact op en bel 06 27455627
  2. we beantwoorden eventuele vragen die u nog heeft 
  3. wanneer u ertoe besluit plannen we samen een proefperiode in

Hierna maken we het systeem voor uw school op maat en kunt u aan de slag. Na de proefperiode kunt u telefonisch of via de mail aangeven of u door wilt gaan met het gebruik van Mijn TSO. Mocht u ervoor kiezen het systeem niet te gebruiken, dan heeft u in ieder geval een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn om uw overblijforganisatie te ontlasten van administratieve werkdruk. Zoals aangegeven is het uitproberen gratis en vrijblijvend.  

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Top