Win een tablet!

Vraag een digitale demonstratie van het overblijfsysteem Mijn TSO aan en win een tablet! Zo simpel is het. Ontdek wat het registratiesysteem en de overblijf-app u kunnen bieden. Ervaar het gemak. Vraag vrijblijvend een digitale demo aan en win. Het werkt als volgt...

De eerst volgende cursus voor coördinatoren is gepland op 23 april, van 13.00 tot 17.00 uur, locatie Lisse. De cursus is speciaal samengesteld voor coördinatoren van overblijforganisaties. Lees hier over de inhoud van de cursus:

Coronavirus

Voorkom besmetting van Corona

Ook bij de overblijf en buitenschoolse opvang kan gemakkelijke verspreiding van het Corona virus voorkomen worden. De GGD en het RIVM geven praktische aanwijzingen die opgevolgd dienen te worden...

Hulp bij het regelen

Om u te helpen bij de voorbereiding op de AVG, heeft de AP de interactieve tool 'de AVG-regelhulp' ontwikkeld. Als u de vragen uit de regelhulp beantwoordt, krijgt u een praktisch advies op maat over waar u nog aan moet werken om goed voorbereid te zijn op de AVG.

Overblijf app

Met de Overblijf-app van Mijn TSO, melden ouders snel en eenvoudig hun kinderen aan/af. Deze handige app heeft verschillende functies...

De wet Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) is vanaf 28 mei van kracht. Deze wet is ook van toepassing voor overblijforganisaties. Deze wet verplicht u actie te ondernemen op de domeinen:

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 274 556 27.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Top