Cursusaanbod TSO coördinatoren

De eerst volgende cursus voor coördinatoren is gepland op 23 april, van 13.00 tot 17.00 uur, locatie Lisse. De cursus is speciaal samengesteld voor coördinatoren van overblijforganisaties. Lees hier over de inhoud van de cursus:

Tijdens deze cursus komen de volgende onderdelen aan bod:

  1. Gesprekstechnieken
  2. Het opzetten van een gesprekkencyclus
  3. Evaluatie van eigen beleid
  4. AVG richtlijnen
  5. Positionering van de organisatie
  6. Algemene zaken en netwerken

Tijdens deze cursus leert de TSO coördinator hoe een effectieve organisatie kan worden opgezet. Het begint met verwachtingsmanagement en duidelijke communicatie. Goede gesprekstechnieken helpen daarbij. Zeg wat je bedoelt, ontdek de tijd tussen de vraag en het antwoord en check de aannames. Daarnaast is de gesprekkencyclus is de kern van de kwaliteitszorg. Het beleid ondersteunt de praktijk en is duidelijk voor ouders en begeleiders. Ook voldoet de organisatie aan de verplichtingen zoals AVG en veiligheid en let de coördinator op de positionering van de organisatie. Algemene zaken als rechtsvorm, verzekering en aanspreekpunt worden ook besproken. Natuurlijk is er tijd voor netwerken met collega- coördinatoren. 

Meld je nu aan voor deze praktische en leerzame cursus en vul het korten inschrijfformulier in.

Kosten €80,- p.p. inclusief btw. 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."