Mijn TSO gratis uitproberen

Het landelijk administratiesysteem van Mijn TSO is zeer compleet en vooral makkelijk in gebruik. Het neemt de administratie uit handen en professionaliseert de overblijforganisatie. Probeer dit systeem nu gratis en vrijblijvend uit en ervaar het gemak. Vraag uw proefaccount aan.

Vraag aan in 2 stappen:

  • stap 1. Vul het aanvraagformulier in.
  • stap 2. Druk op 'Verstuur'.

Hierna wordt het systeem aangemaakt en kunt u aan de slag. Na de proefperiode geeft u telefonisch of via de mail aan of u door wilt gaan met het gebruik van Mijn TSO. 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."