Overblijf uitbesteden

Wilt u de overblijf uitbesteden? Met de werkwijze van Mijn TSO Management blijft de overblijf betaalbaar voor ouders, zonder de administratieve lasten voor de overblijf.

Wanneer u de overblijf uitbesteedt aan Mijn TSO kiest u voor gemak met een hoge kwaliteit. Mijn TSO werkt met een geautomatiseerd administratiesysteem dat speciaal voor de TSO en de overblijf is ontwikkeld. Via dit systeem kunnen ouders onder andere kinderen aanmelden, vaste opvangdagen en wijzigingen doorgeven. Tevens kunnen ouders hun facturen inzien. Ouders kunnen flexibel, tot op de dag van de overblijf, hun kind opgeven of afmelden. Dit kan via de Overblijf app op de smartphone, de tablet of via de computer. Vele scholen gebruiken dit systeem al met veel gebruikersplezier. 

Inzet overblijfbegeleiding

In overleg met de school/ huidige overblijforganisatie wordt de begeleiding afgestemd.  Hierbij is de vraag of de school kiest voor professionals of vrijwilligers. Sommige scholen kiezen voor een combinatie ervan. Andere willen graag de begeleiders behouden die zij nu hebben. Dit is het maatwerk wat wij kunnen leveren in heel Nederland. Meer informatie geven wij graag en vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Werken aan kwaliteit

Kwaliteit maak je samen. Daarom is ons cursusaanbod inbegrepen wanneer u de overblijf bij Mijn TSO uitbesteedt. Het is de basis om de doorgaande lijn en het pedagogisch beleid te garanderen. Voor de begeleiders is de cursus leuk om te volgen. De inhoud is gericht op het effectief aansturen van kinderen op een positieve manier.

Iets meer weten in 2 stappen

Wanneer u meer wilt weten over het (deels) uitbesteden van de overblijf dan kan dat vrijblijvend in 2 stappen.

Stap 1 voor meer informatie

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."