Hoe werkt het

Een site voor uw gemak en flexibiliteit, de hulp voor school en administratie

Voor u, de ouder:

Flexibel plannen

Via uw computer, tablet of telefoon kunt u de overblijf van uw kind(eren) ver vooruit plannen. Toch is het ook mogelijk om op het laatste moment (tot 10:00 uur in de ochtend) nog wijzigingen aan te brengen. Gemakkelijk en snel.

Facturering

Uw kind hoeft niet meer met geld over straat. Aan het eind van de maand ontvangt u per mail een factuur. De factuur bestaat uit een helder overzicht van de dagen die u heeft afgenomen. In het ouderarchief kunt u oude facturen terugvinden.

Een ouderarchief

In het ouderarchief vindt u overzichten van al uw facturen, beleidsafspraken en notities. Wanneer de overblijf nieuwsbrieven uitbrengt, ontvangt u deze via Mijn TSO en worden deze ook netjes opgeslagen.

Het ouderportaal

Met het ouderportaal kunt u berichten rechtstreeks doorgeven aan de overblijfbegeleiding. Specifieke informatie komt zo, zonder tussenkomst van kind of leerkracht, bij de begeleiding terecht. Erg handig voor bijzondere situaties, het doorgeven van kindspecifieke informatie e.d. Alle berichten worden netjes opgeslagen en zijn altijd makkelijk terug te lezen.


Voor de school/overblijforganisatie:

Inzicht en overzicht

U ziet in een overzicht hoeveel en welke leerlingen er overblijven, wie er is afgemeld en wie er extra bijkomt. Wel zo handig. U kunt de kinderen eenvoudig verdelen over de verschillende groepen. U kunt ook kiezen voor een automatische verdeling.

Plannen van begeleiding

Met een klik op de knop linkt u de begeleider aan de groep en print u voor elke begeleider de namenlijst uit. Zo kunnen de begeleiders de kinderen goed controleren op bijvoorbeeld aanwezigheid. De kindspecifieke informatie kan worden meegenomen op deze lijsten.

Automatische facturering

U controleert dagelijks of de kinderen aanwezig zijn. Kinderen die niet zijn opgegeven voegt u eenvoudig toe (ouders ontvangen direct een email). Aan het eind van de maand is de facturering naar de ouders slechts een druk op de knop.

Kortom

Dit systeem geeft ouders flexibiliteit, neemt de organisatie werk uit handen en verbetert de kwaliteit op het gebied van planning, communicatie en structuur.


Wat kost het?

De kosten van Mijn TSO hangen af van de grootte van de school. Mail ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

© Mijn TSO is onderdeel van EduSocius - Design & realisatie: Result Media