Eindejaarskorting

Laat u informeren

Ook nieuwsgierig wat het registratiesysteem Mijn TSO voor u kan betekenen? Neem nu contact op en wij laten u direct het registratiesysteem Mijn TSO zien. Na deze digitale demonstratie heeft u een volledig beeld van het systeem.

We geven u een prijs op maat. Hierna kan u goed geïnformeerd besluiten of u het registratiesysteem van Mijn TSO wilt gaan gebruiken gebruiken. Scholen die zich nu aanmelden gebruiken het systeem tot aan september gratis. Bel ons gerust voor meer informatie, of vul het formulier in en wij nemen contact met u op. 

Bel nu: 06 27455627 

Mijn TSO, online overblijf administratiesysteem

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."