Aanbod cursussen

Waarom een cursus voor de overblijf?

Vele overblijforganisaties maken gebruik van vrijwilligers. Deze vrijwilligers worden geacht ieder jaar een cursus te volgen. Zo wordt er vanuit wetgeving toegezien dat ook de vrijwilligers een zekere mate van basiskennis beheersen.

Onze cursussen

Mijn TSO Educatief heeft een betaalbaar cursusaanbod voor overblijfbegeleiders en coördinatoren. Het aanbod bestaat uit verschillende standaard cursussen. Het is ook mogelijk om vanuit een bepaalde vraag/ behoefte een cursus op maat samen te laten stellen.

Locatie

Alle cursussen kunnen op locatie worden gegeven. Dit geldt zowel voor de standaard cursussen als voor de cursussen op maat. Het vaste jaarprogramma van Mijn TSO Educatief wordt in Haarlem gegeven.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."