Aanbod coördinatoren

1. Basiscursus Managementvaardigheden

Onderdelen van deze cursus zijn:

 • Werken vanuit visie en doelstelling
 • De facetten van kwaliteitszorg
 • Het opzetten van een gesprekkencyclus
 • Financiën en belastingwetgeving

Tijdens deze cursus leert de TSO coördinator hoe een effectieve organisatie kan worden opgezet. De kennis wordt vanuit de gedachte van zelfsturende teams aangeleerd, waarbij aandacht is voor borging en implementatiestrategieën. Alle facetten van het aansturen van een TSO organisatie komen aan bod: doelgericht werken, kwaliteitszorg, het aansturen van personeel en de financiële boekhouding.

2. Verdiepingscursussen

 1. Aansturen van vrijwilligers
  Hoe geef je verantwoordelijkheid uit handen, zonder alles los te laten. Hoe motiveer je vrijwilligers en krijg je ze op een lijn? Vragen die centraal staan bij deze verdiepingscursus.
 2. De doorgaande lijn van school naar TSO
  De overblijf is een verlengstuk van de school, toch zijn de regels vaak verschillend. Op welke manier kan de overblijf aansluiten met school en wat is de rol van de coördinator? en school.
 3. 3. Effectief communiceren
  Hoe vertel je slecht nieuws? Hoe ga je om met kritische ouders? Moeilijke vraagstellingen waar we in deze cursus mee aan de slag gaan.

3. Individuele begeleiding

 1. Coaching
  Het coachen van de TSO coördinator gaat uitsluitend op aanvraag en vanuit een geformuleerde hulpvraag. Hebt u interesse in een coaching traject, neemt u dan contact met ons op.
 2. Interim-management
  Zit u tijdelijk zonder coördinator, dan kan Mijn TSO uw overblijforganisatie tijdelijk aansturen. Net zo lang tot de opvolging klaar is om het over te nemen.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."