Digitale demo aanvragen van overblijf admin-systeem Mijn TSO

Digitale demo aanvragen van Mijn TSO overblijf administratiesysteem,

Ontvang binnen 30 minuten inzicht in het overblijf - administratiesysteem van Mijn TSO. Vraag nu een digitale demonstratie aan en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Hoe werkt het?

Wij bellen u op en sturen u een koppeling toe. Hiermee krijgt u toegang tot de online demo-omgeving van Mijn TSO. Via de telefoon leggen we u uit wat u ziet en wat de mogelijkheden zijn. U kunt deze demonstratie achter uw computer, laptop of iPad volgen, of via een digi bord als u met meerdere mensen tegelijk wilt kijken.

Na de demonstratie geven we u een offerte op maat, zodat u ook een helder inzicht heeft in wat de kosten zijn van het systeem. Zo bent u in staat een afweging te maken om eventueel het overblijfsysteem te gebruiken.

Wie zijn wij?  

Mijn TSO is een toonaangevend en landelijk administratiesysteem voor overblijforganisaties. Het systeem digitaliseert alle processen die spelen tijdens de overblijf; van aanmelden en afmelden, tot aan een professionele financiële afhandeling. Met dit systeem is het versturen van facturen een druk op de knop en gaat het plannen van begeleiders snel en overzichtelijk. Daarnaast heeft Mijn TSO een verweven communicatiesysteem en tal van andere opties die u duidelijk worden tijdens een demonstratie. Vraag gerust een demonstratie aan. We helpen u graag.  

 

 

 

Digitale demo van het administratie systeem Mijn TSO aanvragen
Mijn TSO, het overblijf administratiesysteem

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."