Voor ouders/ verzorgers.

Gebruikt uw school Mijn TSO en heeft u een vraag? Neem dan contact op met uw school, of de tso-coördinator van uw school. Zij kunnen u direct helpen.

Voor nieuwe scholen, overblijforganisaties en kinderdagverblijven.

Wilt u meer informatie over Mijn TSO of een digitale demonstratie, neem dan gerust contact met ons op.
Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar T: 06 274 556 27.

 

Wilt u de volledige overblijf uit handen geven?

Mijn TSO kan ook uw gehele overblijforganisatie overnemen. Geen zorgen, wel de vertrouwde werkwijze. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Cursusaanbod

De kwaliteit van de overblijf staat of valt met bekwame begeleiders. Onze gediplomeerde begeleiders geven inhoudelijk, enthousiast en doelgerichte les, met het oog op praktische vaardigheden.

Contact

T: 06 274 556 27, E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., KvK: 54728185, BTW NL185819606B01

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 274 556 27.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Top