Voor de school, overblijforganisatie en coördinatie

Inzicht en overzicht

U heeft te alle tijden inzicht in welke leerlingen er overblijven. De kinderen die zijn afgemeld komen niet terug in de presentielijsten. Dit maakt de presentielijst overzichtelijk. De lijst is altijd actueel. Wel zo handig. U kunt de kinderen eenvoudig verdelen over de verschillende overblijfgroepen. U kunt ook kiezen voor een automatische verdeling. Daarnaast heeft de coördinator altijd een actueel inzicht in:

  • Leerlingenadministratie; contactgegevens van ouders en kind,
  • Financiële stand van zaken; balans, kasboek, overzichten van facturen en bezoldiging aan begeleiders,
  • Planningen; aanmeldingen, afmeldingen, planning begeleiders.

Plannen van begeleiding

Met een klik op de knop linkt u tso begeleider aan groepen en print u voor elke begeleider de namenlijst uit. De namenlijsten kunnen ook door leerkrachten, en begeleiders zelf worden uitgeprint. De kind specifieke informatie staan altijd op deze lijsten.

Financiële administratie volledig automatisch

Het factureren van ouders nihil werk en teruggebracht naar het indrukken van ëën knop! Geen facturen opmaken, kaarten controleren of dergelijke. Door het indrukken van ëën knop ontvangen alle ouders een gespecificeerde factuur over de mail. Het controleren van de betalingen kan op verschillende manieren. Wanneer u voor iDeal integratie kiest, gaat deze verwerking ook volledig automatisch. Natuurlijk is er ook een kasboek. Hier kunt u de kasgelden (de bonnetjes) eenvoudig invoeren, waardoor een sluitende financiële administratie ontstaat. Overzichten van de het kasboek zijn op verschillende manieren te genereren.

Kortom

Dit systeem geeft ouders flexibiliteit, neemt de tso organisatie werk uit handen en verbetert de kwaliteit op de domeinen planning, communicatie en algemene en financiële administratie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, of een demonstratie.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."