Voor u, de ouder

Flexibele planning en aan- en afmeldsysteem

Via de telefoon, tablet of computer kunt u de overblijf van uw kind(eren) ver vooruit plannen. U kunt losse dagen aangeven, maar ook vaste dagen plannen. Uw basisplanning kunt u verder iedere ochtend tot 10:00 uur aanpassen. Makkelijk en snel. Dus moet uw kind toch onverwachts overblijven, met twee klikken op uw telefoon is dat geregeld.

Facturering over mail

Uw kind hoeft niet meer met geld over straat. Aan het eind van de maand ontvangt u per mail een gespecificeerde factuur. De factuur bestaat uit een helder overzicht van de overblijfdagen die u heeft afgenomen. In het ouderarchief kunt u oude facturen terugvinden. Wanneer de school ervoor kiest kan er zelfs een iDeal integratie worden gekoppeld.

Directe communicatie tussen tso en ouders

Met het ouderportaal kunt u berichten rechtstreeks doorgeven aan de overblijfbegeleiding. Specifieke informatie komt zo, zonder tussenkomst van kind of leerkracht, bij de begeleiding terecht. Erg handig voor bijzondere situaties of het doorgeven van kind specifieke informatie e.d. Alle berichten worden netjes opgeslagen en zijn altijd makkelijk terug te lezen.

Het ouderportaal

In het ouderarchief vindt u overzichten van al uw facturen, beleidsafspraken van de tso en notities. Wanneer de overblijf nieuwsbrieven uitbrengt, ontvangt u deze via Mijn TSO en worden deze ook netjes opgeslagen.

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."