Kosten overblijfsysteem

Wat kost Mijn TSO?

De kosten van mijn TSO hangt af van het aantal kinderen dat overblijft bij u op school. Op deze manier is Mijn TSO betaalbaar voor grote en kleine scholen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. daarom voor een vrijblijvende offerte op maat, of bel 06 27455627 en ontvang een vrijblijvende offerte binnen 5 min.

Mijn TSO prijsgarantie

Bij Mijn TSO weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. We controleren regelmatig de prijzen bij vergelijkbare concurrenten en passen onze prijzen hierop aan. Dit doen we ook bij acties van concurrenten.  

Stap nu over en bespaar

Maak je al gebruik van een overblijfsysteem, neem dan nu contact op en bespaar. Naast onze goedkopere diensten is de overstapkorting ook zeer aantrekkelijk. Bel nu 06 27455627.

 

Nieuwsbrief

Hier kunt u zich aanmelden als abonnee voor de nieuwsbrief van Mijn TSO.

Contact

Heeft u vragen over het administratiesysteem Mijn TSO neem gerust contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 543 575 24.

Aanbevelingen

J. van Zaanen: "De overblijf app is echt heel handig! Aan en Afmelden gaat nu heel makkelijk en de factuur via de mail is heel overzichtelijk."

M. de Jong: "Fijn systeem en die overblijf app werkt goed. Ik kan mijn kind nu eindelijk makkelijk aan en afmelden."

M. Voerman: "Wij maken sinds schooljaar 2015-2016 gebruik van het overblijfsysteem Mijn TSO. Een zéér gebruikersvriendelijk systeem, zowel voor ouders als voor TSO-medewerkers. Het aanmaken van een account en het installeren van de app voor de mobiele telefoon is een kwestie van minuten.De ondersteuning door, met name, Carolien is zeer professioneel en punctueel. De facturering is, naar keuze, 4x per jaar en via één druk op de knop gedaan. Betaling is mogelijk via iDeal, wat ook zéker een pluspunt is. Kortom, dit overblijfsysteem is absoluut aan te bevelen."